Vindicatfeest


Evenementgegevens


Koop nu je kaartjes via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/vindicatfeest-1-feb-tickets-41993133593

Een nieuw jaar, dat betekent weer een nieuw open Vindicat feest! Donderdag 1 februari zal alweer het tweede open Vindicat Feest plaatsvinden in Groningen. Het belooft net zoals afgelopen feest weer een fantastische avond te worden!

Het Vindicat Feest is voor 18 jaar en ouder een een ID-bewijs is verplicht. Zorg dat jij en je vrienden al op aanwezig staan zodat jullie er sowieso bij kunnen zijn.

Wil jij met het Vindicat feest logeren op een corpshuis? Meld je dan nu aan via: https://www.vindicat.nl/lid-worden/logeren-op-een-vindicat-huis voor een gratis logeerplek.

Een open dag van de Rijksuniversiteit Groningen of de Hanzehogeschool geeft een heel goed beeld van hoe het studeren aan een van deze instellingen zou zijn. Maar zou jij nóg meer willen weten van het studeren in Groningen? Of zou jij een dagje het zelf echt willen ervaren? Dan kan jij je hier aanmelden om een keertje met een van onze studenten mee te lopen bij de studie jij eventueel volgend jou zou willen volgen!
https://www.vindicat.nl/lid-worden/meelopen-met-een-vindicat-student

Check voor meer informatie over Vindicat de instagram @vindicatatquepolit, snapchat: snapvindicat en website: https://www.vindicat.nl/

Dit bericht is geplaatst in . Bookmark de permalink.