T DRINKS Tilburgs Bierfestival 2021


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Het 16e Tilburgs Bierfestival vindt dit jaar plaats in je achtertuin! Op zondag 27 juni kan je ook dit jaar gewoon genieten van het festival. Niet op de Heuvel in Tilburg, weliswaar, maar gewoon bij jou thuis! Organisatie T DRINKS biedt de Tilburgs Bierfestival Box aan.

Hoe dan?
Bestel voor 20 juni jouw T DRINKS Tilburgs Bierfestival Box op www.tdrinks.nl. De box wordt in de week voorafgaand aan het festival bij je thuisbezorgd (ophalen kan ook). Op zondag 27 juni gaat de organisatie samen met jullie thuis genieten van het goed gevulde pakket. Het festival verzorgt een superleuke livestream met masterclasses, een bingo, winacties, muziek, en diverse brouwers, die over hun bieren komen vertellen! Zo kan je dus vanuit je achtertuin of woonkamer alsnog meedoen aan het festival en deze dag met vele andere bierliefhebbers delen!

Wat zit er in de box?
Het pakket bestaat uit 9 flessen bier van brouwers die oorspronkelijk naar het festival op de Heuvel zouden gaan komen, met de 2 Tilburgse proefglazen kan je je bieren op de perfecte manier proeven, ook vind je in het pakket een heerlijke lekkernij, een unieke musthave een informatieboekje met informatie over de bieren, toegangscodes tot exclusieve videocontent, speciaal voor het festival en meer! Het pakket kost € 35,- en je kan het hier bestellen. https://www.tdrinks.nl/tilburgs-bierfestival

Brouwers
Diverse brouwers uit het hele land doen mee met deze bijzondere dag en zijn te gast in de livestream. Tijdens deze middag maak je dus, net zoals normaal, kennis met allerlei lekkere bieren!

Wanneer
Het festival vindt plaats op zondag 27 juni, begint om 14:00 uur en eindigt om 18:00 uur (maar wie weet gaat het in jouw achtertuin veel langer door!) Bestel dus snel jouw box op https://www.tdrinks.nl/tilburgs-bierfestival