Primus x Schrobbelèr baravond


Evenementgegevens


DAMES EN HEREN!

Eindelijk is het weer zo ver, de avond waar menig Amphitryaan reikhalzend naar uit heeft gekeken. Na wederom maanden lang gewacht te moeten hebben is het eindelijk weer tijd om de voetbalschoenen aan te trekken, laarzen voor de personen die écht student zijn en natuurlijk niet sporten. Het is namelijk tijd voor het mooiste en groenste evenement van het jaar; Dé Baravond van hét Herendispuut Primus Inter Pares. De oh zo fantastische vorige editie is menig Amphitryaan bij gebleven! Dit jaar zullen we jullie verblijden met Dè Primus x Schrobbelèr baravond mede mogelijk gemaakt door Schrobbelèr Nederland!

Op deze avond is spektakel natuurlijk gegarandeerd. Zo mogen wij hopen dat de jongens van Xaviera en Waldolala de smaak van het gras onderhand kunnen waarderen. Zij zullen dit maal namelijk wederom flink gras happen. Na hun afgang in het vorige jaar zullen zij eerst al hun moed bij elkaar moeten rapen om de strijd wederom aan te gaan met de heren in het groen tijdens het traditionele Xavolala.

Voor de onwetende sjaars die niet weten waar wij, dé perfecte schoonzonen, het over hebben; wees donderdag 19 maart aanwezig om 23:59 precies en ervaar het in levende lijven.

Voor diegene die al eerder willen genieten hebben wij een beloning: ben om stipt 23:00 in de bar en geniet van een heerlijke slok Schrobbelèr (zolang de voorraad strekt).

Tot donderdag 19 maart.

Here’s to you and fuck the rest!

Herendispuut Primus Inter Pares
Schrobbelèr Nederland