Oh Oh Toko: ’t Moederschip achter de Wallen


Evenementgegevens


Waarde Leden, beste amices,

Bedolven onder de deadlines en met angst vooruitblikkend op de tentamenweek, dromen wij weg naar een zorgeloos bestaan: een zonnige plek op aarde waar u al uw zorgen kunt laten gaan, een plek waar uw enige overpeinzing is of de baco wel koud staat en of u ooit nog uw uiterst knorrige tanktop weer zult terugzien die u vanochtend verloor toen u verdween als een dief in de nacht, zich loswurmend uit de armen van de propper van Star Beach – verschoning: Ster Strand. Dromend naar een bestaan waar tanlines status vertegenwoordigen en nepwimpers de norm zijn. Waar u al uw verplichtingen even aan de kant kunt zetten en bakken kunt vouwen tot u er bij neervalt. Want zegt u nou zelf, waar was u nou zorgelozer dan op Chersonissos?

Daarom herleven wij deze mooie tijd weer op vrijdag 12 januari 2018. Dan gaan wij feesten als in Cherso met het thema ‘Oh oh Toko’. Het N.I.A. zal voor die avond alleen, heel even de escapade vormen die het voor ons eens was na het eindexamen.

Zowel buitenland als intro’s zijn welkom om na een (uitputtend lang) kerstreces het nieuwe jaar in te luiden op de Warmoesstraat. De toegang is deze avond GRATIS en er zal een bewaakte gratis garderobe aanwezig zijn. Om 22:00 zullen de eerste shots achterover gewerkt worden. Wij gaan door tot half 3, mits u dan nog kunt lopen (hoewel dat in mijn ervaring makkelijker gezegd is dan gedaan).

Wij drinken op de uwe. Tot 12 januari.

XOXO

Friso Hovingh
Rosa Jonckheer
Isabelle Kleinveld
Lorenzo Schüngel
Pico Visser
Mimi VerLoren van Themaat

Dit bericht is geplaatst in . Bookmark de permalink.