Beets & Thalia: Zomer Editie


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

🤡Lieve vriendjes en vriendinnetjes🤡

Sinds 1996 halen wij bij B.E.E.T.S & T.H.A.L.I.A alles uit de kast om ieder jaar op de verjaardag van onze koning een sensationeel feest voor jullie neer te zetten. Helaas hebben wij ons aller Willem, en helaas jullie ook, nu al twee jaar op rij moeten teleurstellen… Alle voorbereidingen waren getroffen, maar tot ieders verdriet gooide COVID tot 2 keer toe roet in het eten.

Gelukkig is er nu toch eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Met heel, maar dan ook heel veel zin, mogen wij onze B.E.E.T.S & T.H.A.L.I.A Zomereditie 2021 aankondigen. Op 11 september mogen we dan eindelijk weer de tap opendraaien, de speakers laten knallen en je favoriete feestje laten floreren als nooit tevoren.

Op 16 juni om 12:00 begint de kaartverkoop, zorg dat je klaar zit! Voorgaande edities verkochten in minder dan 2 minuten uit, dus ook hier geldt weer: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

In samenwerking met onze vrienden van Lofi gaan we de afgelopen droevige tijden eindelijk achter ons laten. Verwacht diverse stages, bars en verschillende foodtrucks, plus een hele dikke line-up. Wij kunnen niet wachten om weer een legendarische editie neer te zetten. Tot 11 september!

BOEKMAUW