GEANNULEERD Beets & Thalia 2020


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

UPDATE 14/08/20

Lieve Vrienden,
“De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier”
Zo luidde het Koningslied ter ere van Willie’s inauguratie 7 jaar geleden. En zo voelt dit bericht ook voor ons. Alleen dan niet ‘eindelijk’ maar meer ‘dan toch’.
Beets Thalia zal dit jaar tot ons grote verdriet niet kunnen plaatsvinden. We hebben elke mogelijkheid doorgelicht om toch met jullie ons feestje te kunnen bouwen, maar in deze tijden en met deze maatregelen is het simpelweg onmogelijk. Voor ons als organisatie is dit een beslissing die simpelweg klote voelt, aangezien we er zoveel zin in hadden en we wisten wat voor knalfeest er neergezet zou worden.
Wat ons wel enorm goed heeft gedaan is het begrip van vrijwel iedereen die een kaartje had weten te bemachtigen. Iedereen had zin in onze nieuwe editie 12 september en begreep dat wij als vrijwilligersorganisatie niet zomaar iedereens kaartje kunnen restitueren.
Met het cancelen van ons evenement hebben we besloten iedereen ook direct zijn geld terug te geven. Zojuist hebben wij met onze ticketprovider de transactie in gang gezet waarmee IEDEREEN zijn aankoopbedrag van zijn of haar ticket teruggestort krijgt. Dit kost enkele dagen, dus wacht nog even met ons benaderen met opmerkingen over het feit dat het bedrag nog niet op je rekening is bijgeschreven. Is het geld volgende week vrijdag nog niet bijgeschreven, neem dan contact met ons op per email.
Voor nu hopen we dat iedereen het beste van deze tijd maakt. Alle inzet, vreugde en blijdschap sparen we op voor Beets Thalia 2021 waar we met z’n allen 2 edities in 1 zullen gaan vieren. Bedankt voor alle support en tot volgend jaar.
BOEKMAUW ❤️

Vrienden en vriendinnen,

Meer dan 25 jaar geleden begonnen de disputen Beets & Thalia op de pittoreske Keizersgracht een klein feestje, 150 man uit hun plaat aan één van de mooiste grachten van onze hoofdstad. Nu, een kwart eeuw later, wordt deze succesvolle traditie nog steeds voortgezet. Ter ere van ons aller Willem. Afgelopen editie was zo’n klapper dat wij genoodzaakt zijn om te verhuizen naar een nieuwe locatie, zodat we nog boller kunnen gaan. Deze dikke locatie zorgt ervoor dat wij iedereen in de watten kunnen leggen. Dit betekent o.a. meer ruimte, sterkies, 2 stages, lekkerdere foodstands en een beter geluidssysteem.

Belofte maakt schuld, dus komt dat zien.

Boekmauw

▬▬ INFO ▬▬
Leeftijd: 18+
Tijd: 14:00 tot 23:00
Locatie: Lofi, Amsterdam
Betaling: pinnen
Kluisjes & sigaretten automaat aanwezig

▬▬ LINE-UP ▬▬
To be anounced

▬▬ Tickets ▬▬
SOLD OUT